Съгласен съм
(1)
Ok
 

BAVARED Beauty съдържа специално подбрани съставки, които забавят стареенето и поддържат еластичността на твоята кожа.

Рибния колаген играе изключително важна роля за осигуряването на еластичността и регенерацията на кожата, костите, сухожилията, ставните връзки и скелетните мускули. Той отговаря за достатъчната здравина на тъканите и обезпечава защитата на кожата от увреждания от механичен характер. Приема на рибен колаген омекотява белези, ускорява зарастването на раните, подпомага борбата с целулита и стриите. Рибния колаген е 7 пъти по усвояем от животинския колаген. Той овлажнява кожата и й придава еластичност, забавя процесите на стареене на кожата, подобрява плътността и пигментацията на кожата, омекотява мимическите бръчки, укрепва косата и ноктите и забавя косопада.
Рибния колаген подобрява и структурата на косата. Помага за възстановяване и укрепване на цялото тяло, но е и от изключително значение за косата.Той спомага за привличане на влага към косата от околната среда, добавя еластичност, обем и блясък на косата.

Хиалуроновата киселина е изключително важна природна съставка на кожата, която, за съжаление, с годините намалява. Нивата й започват да намаляват още около 20-ата година от живота на човек, а уврежданията по кожата си личат едва след 40-45-годишна възраст. Хиалуроновата киселина поддържа кожата млада, опъната и гладка. Действа като закаляваща хидратация на кожата и подпомага колагена да оптимизира нови колагенови продукти в дермата.
Кожа
Голяма част от хиалуроновата киселина се намира в колагена в организма, което я прави особено важна съставка за кожата. Хиалуроновата киселина помага на кожата да бъде добре хидратирана, мека, което от своя страна намалява бръчките. Тя има и способността да кара мъртвите клетки да отпадат от кожата, като по този начин действа пречистващо на кожата.
Стави
Хиалуроновата киселина е основна съставка в т. нар. глюкозамин, който принадлежи към групата на гликозаминогликаните – съединения, които спомагат ставите да бъдат по-издръжливи, здрави и гъвкави. Тя е естествен антиоксидант, който поддържа здравето на ставите и предпазва от преждевременното им разрушаване.
Очи
Полезната киселина влиза и в състава на течността на стъкловидното тяло на очната ябълка (макула). Под формата на хранителни добавки е много ефикасна за поддържане здравето на зрението.
Тъканите на скалпа и космените фоликули
Дермалния слой се състои от съединителна тъкан, а тази съединителна тъкан, заедно с гелообразната течност осигуряват подкрепа, подхранват и хидратират дълбоките слоеве на кожата на главата. Резултатът е здрава, лъскава коса и хидратирана кожа на скалпа, което е възможно поради наличието на хиалуронова киселина. Хидратираната кожа е отлична основа за красива и лъскава коса.

Алфа липоева киселина се използва като много мощен антиоксидант, който връща младостта и красотата.
Aлфа липоевата киселина е мастна киселина, която е естествена съставка на клетките в човешкото тяло. Тя е необходима за производството на енергия – превръщане на глюкозата от въглехидратите в енергия (цикъл на Кребс).
Aлфа липоевата киселина е също така и антиоксидант – вещество, което обезврежда свободните кислородни радикали, които се свързват с процесите на стареене и хронично увреждане на клетките.
Уникалността на този естествен антиоксидант е неговият широк спектър на действие. Спомага за възстановяване на антиоксидантите витамин С и витамин Е и стимулира производството на глутатион.
Човешкото тяло произвежда алфа липоева киселина, но в много малки количества. Източници на този антиоксидант са и някои храни като спанак, броколи, грах, брюкселско зеле, мая, телешко месо.
Често тя се използва за оформяне на тялото и за постигане на мечтаното тегло.
Алфа липоевата киселина се използва като мощен антиоксидант срещу стареенето, подпомага отслабването и качването на мускулна маса.
Тя подобрява транспорта на глюкозата, подобрява производството на енергия, намалява нивата на кръвната глюкоза и регулира оксидантните и сърдечните увреждания.