Съгласен съм
(1)
Ok
 

AREEJ by Vania Chervenkova е създаден изцяло от спиращи дъха ориенталски масла и аромати.

В основата на AREEJ ще откриете ароматите на турска роза, пачули, ванилия и най-вече агарово дърво, познато под различни наименования като "agarwood", "oud", "aoud" или "oudh"(от арабски).

В основата на AREEJ ще откриете ароматите на турска роза, пачули, ванилия и най-вече агарово дърво, познато под различни наименования като "agarwood", "oud", "aoud" или "oudh"(от арабски). Марката AREEJ® въвежда на пазара първият си унисекс парфюм като набляга основно на тази невероятна суровина със смолист аромат. Това е най-скъпото дърво в света и се използва при създаването най-вече на ориенталски парфюми. Агаровото дърво се нарича още „кралската съставка“ и е всепризнат афродизиак - най-мощният, който човечеството познава. Често се среща и под наименованията: "дърво на боговете" или "течно злато".

Турската роза е със силен мирис на свежо откъснати рози, който може да се опише като цветист, богат, топъл, изкушаващ и опияняващ съзнанието.
Пачули – използван е в базовите нотки на парфюма заради своя богат, сладък и земен аромат. Характерното за него е, че подсилва останалите нотки и придава уникална чувственост на цялостното ухание. През годините този източен аромат се превръща в символ на аристократизъм, разкош и богатство.Ванилията присъства най-вече в силно ароматните ориенталските комбинации, чийто съставки са едни от най-наситените и екзотични благоухания, наричаьни още "гурме аромати". Стимулира физическата и интелектуалната активност, засилва волята и помага в борбата с летаргията. Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегантност. Аромата й успокоява и подтиква към положителни емоции. Осен това уханието на ванилия действа и като афродизиак и повдига либидото.

В сърцевината на парфюма ще усетите и уханието на жасмин
Аромата на жасмин е много нежен, но в същото време има силно влияние. Той е колкото женски, толкова и мъжки аромат. Познат като афродизиак, жасминът е исторически асоцииран с романтика и интимност. Описва се като райски аромат, изключително чувствен, леко упоителен, екзотичен, изящен, силен, сетивно богат, примамлив и топъл.


С екзотичното си ухание, орхидеята създава усещане за мистичност и загадъчност. Тя е израз на великолепие и съвършенство. Парфюмната нотка на орхидея е цветна и сладка. Тя създава илюзорно ухание, което напомня на красивия цвят на орхидеята. Заради омайващият си аромат, орхидеята е един от най-харесваните аромати както от жени, така и от мъже. Най-силно нейното ухание се постига чрез комбиниране с различни съставки, които допълнително подсилват аромата на цветето орхидея.