Съгласен съм
(1)
Ok
 

logo.png

Открий отговори на най-често задаваните въпроси от наши клиенти.


При спазване на правилен прием на Bevared Diet by Vania Chervenkova и нормален хранителен режим, началният резултат може да бъде забелязан прибилизително след 4 седмици. Не забравяйте, че ефектът винаги зависи, както от изходното тегло, така и от начина на хранене и физическата активност на всеки човек. Изключително важен фактор е дали има някакви придружаващи заболявания (диабет или хормонален дисбаланс).

Bevared Diet by Vania Chervenkova e подходяща хранителна добавка както за жени, така и за мъже. За радост на мъжете – те са с по-бърза обмяна на веществата и благодарение на това постигат по-бързи резултати в отслабването в сравнение със жените.

Хранителната добавка Bevared Diet by Vania Chervenkova e с напълно естествен произход и няма противопоказания да бъде комбиниран с медикменти. Не са известни лекарствени взаимодействия. Препоръчваме преди да предприемат редуциране на теглото си, хората с тежки, по-специфични или хронични заболявания, да се консултират с необходимия специалист.

Не се препоръчва по време на бременност или кърмене да започвате отслабване. Намаляването на телесното тегло при бременна жена може да доведе до намаляване на теглото на самия плод. Същото е правилото и за кърмачките - тъй като бебето се храни единствено от кърмата, а хранителното й съдържание включва всичко онова, което е поела майката, не се препоръчва приема на хранителната добавка от кърмачки. Bevared Diet не се препоръчва да се използа от бременни и кърмещи жени!

Вероятно е да не пиете достатъчно течности и да имате ограничена физическа активност. Ако смятате, че хранителната добавка няма достатъчен ефект за Вас, препоръчваме да се консултирате със специалист, който да определи дали няма наличие на друго заболяване, било то метаболитно или ендокринно и това да затруднява телесната Ви редукция.

Преди употребата на каквато и да било хранителна добавка за редуциране на телесното тегло, децата и тийнейджърите задължително трябва да се консултират със специалист диетолог или ендокринолог. Bevared Diet е подходяща за лица над 18-годишна възраст.

Bevared Diet by Vania Chervenkova e хранителна добавка, с напълно натурален произход. Действието й е съобразено с всички естествени процеси в един човешки организъм и няма странични ефекти.

Препоръчително е Bevared Diet by Vania Chervenkova да бъде приемана в продължение най-малко на 2 месеца. Този период е за преодоляване на т.нар. клетъчна памет и осигурява задържането на постигнатите резултати. Съответно това дава възможност за избягване на т.нар. йо-йо ефект.

Продуктът Bevared Diet by Vania Chervenkova не съдържа съставки от животински произход.

Няма проблем да съчетавате прием на Bevared Diet by Vania Chervenkova с хранителен режим. Поради тази причина ние предоставяме на всеки един закупил тази хранителна добавка и подарък – подробно описание на диетата на Ваня Червенкова. Не забравяйте, че правилното и балансирано хранене е в основата на здравословния живот. Препоръчително е да се приемат повече сурови плодове и зеленчуци под формата на салати или обработени на пара или скара. Да ограничите мазното, пърженото и всички тестени изделия от бяло брашно. Намаляването на захарни изделия също ще допринесе за постигането на по-добри резултати. Необходимо е задължително да се пие достатъчно количество вода – за един възрастен организъм /над 18 год./ количеството е около 2–3 литра на ден. Намалете солта – тя трябва да е в умерени количества. Алкохолът също е висококалоричен, така че е препоръчително да се ограничи до 50 мл. твърд концентрат, 1 чаша вино /150мл./ или 1 бира (500 мл) дневно.

Поддържането на каквато и да било двигателна активност е полезно, не само за редуциране на теглото, но и за укрепване на здравето и добър тонус. Практикуването на спорт с непрофесионална цел ускорява метаболизма и обмяната на веществата, с което допълнително се подобрява и ускорява горенето на мазнините. Препоръчва се минимумът от поне 30–40 минути на ден активно движение или дори ходене пеша. За още по-добри и бързи резултати, както и за стягане на тялото и извайване на мускулатура е добре да се правят по-интензивни спортни натоварвания. Най-важното за Вас е когато избирате спорт - той да Ви носи предимно удоволствие.

Хранителната добавка Bevared Diet не съдържа захар и подсладители. Подходяща е за прием от диабетици.

Хранителната добавка Bevared Diet by Vania Chervenkova може да бъде купена он-лайн от нашият уеб сайт www.bevared.com или от цялата аптечна мрежа в страната.

За високото качество и ефективност на Bevared Diet by Vania Chervenkova, най-важно е качеството на нейните съставки. Ние държим на естествения и натурален произход на всеки един от внимателно съчетаните растителни екстракти и микроелементи, които използваме за производството на тази хранителна добавка. Основната част от съставките доставяме от Холандия, Франция и Швейцария. За производството на хранителната добавка ние се доверяваме на специалистите от фирма „Рамкофарм" ООД. На нашия уебсайт www.bevared.com можете да разгледате всички сертификати на фирмата производител.

Хранителната добавка Bevared Diet by Vania Chervenkova се приема по една таблетка сутрин, на гладно.