Съгласен съм
(1)
Ok
 

ЗА НАС

Хранителните добавки BEVARED са запазена марка на
Алианс Фарма Груп

За Алианс Фарма Груп

„Алианс Фарма Груп“ ЕООД е новосъздадено Дружество. Основната дейност на фирмата е производство и ръзпространение на хранителни добавки. Основоположник на идеята за създаване на напълно иновационна и изцяло на натурална основа хранителна добавка, е Госпожа Ваня Червенкова. Водена от всеобщия проблем на населението свързан с наднорменото тегло, Ваня Червенкова проведе редица срещи с водещи диетолози от Великобритания. След продължителни консултации с тях в института в Лондон, те създадоха за нея нова формула, изцяло на натурална основа, без ГМО, оцветители и подсладители.
Основополагащо за успеха на „Алианс Фарма Груп“ ЕООД е разбирането, че качеството на хранителните добавки зависи от високото качество и стандартизирането на влаганите съставки, както и от постоянното проследяване и контролиране на производствения процес. Това е и причината да работим с най-големите и водещи компании в България, вносители на субстанции за хранителни добавки. А водена от желанието си да предостави на потребителите най-високо качество на продукта, г-жа Ваня Червенкова лично контролира и проследява производството от самото начало, до готовият продукт като отделя време и внимание и на най-малкият детайл.
Ние от „Алианс Фарма Груп“ ЕООД оценяваме високо нашите квалифицирани служители и непрекъснато инвестираме в тяхното обучение, знаейки, че само по-този начин можем да предложим на клиентите си една наистина качествена и полезна хранителна добавка!

img1-1
img2-2
img3-3
img4-4
img5-5
img6-6
img7-7
img8-8
img9-9
img10-10
img11-11
img12-12
img13-13
img14-14
img15-15
img16-16
img17-17
img18-18

Нашите партньори


Рамкофарм ООД е създадена през 1993 година в град София. Компанията е частно българско търговско дружество. Нашата основна дейност е производство и разпространение на хранителни добавки на билкова основа, като: етерични масла и комбинации от витамини в таблетна и капсулна форма и продукти от стандартизирани сухи екстракти.
Рамкофарм ООД осъществява износ на своите продукти за Русия, Виетнам, Полша, Азербайджан и Литва, като работи и по нови възможности за излизане на трети пазари.
Компанията притежава собствена производствена база, изградена съгласно условията за GMP и е лицензирана за производство на лекарствени средства от Изпълнителна Агенция по лекарствата.
Рамкофарм ООД е в отлични търговски отношения с фирми и търговци на едро на лекарствени средства в България. Името на дружеството е познато във всички аптеки и в средите на фармацевтите в България.

[Виж сертификатите на Рамкофарм ООД]

Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД е основано през 2001г. като куриерска компания оперираща само на територията на град София. През времето на своята работа фирмата разшири своята мрежа в цялата страна, а чрез свои контрагенти предлага и международни куриерски услуги.
Към момента Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД разполага с материална база и обучен персонал, отговарящ на най-високи стандарти за изпълнение на предлаганите услуги. Куриерска компания „Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД“ винаги се е стремяла да предоставя на своите клиенти все по-нови и удобни продукти, насочени към техните нужди. По този начин успяхме да привлечем множество фирми от IT сектора, рекламата, големи търговски компании и консултантски фирми.

[Виж сертификатите на Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД]

Офсет Груп е една от водещите фирми в Източна Европа в областта на полиграфията, основана през 1993 година. Ние сме доказани специалисти в производството на широка гама висококачествени печатни продукти и луксозни опаковки. Също така, имаме обособени отдели за специализирани печатни услуги, графичен дизайн и предпечат, месингови гравирани клишета за 3D релеф и топъл печат и триизмерни ламиниращи филми.
Екипът ни от отдел Опаковки отговаря за производството на луксозни картонени опаковки с комплексни характеристики и изключителни печатни ефекти. Благодарение на богатия ни опит, можем да окажем съдействие при разработването на изцяло нови опаковки или да оптимизираме вече съществуващи печатни продукти. Качество на най-високо ниво, конкурентни цени и отлично обслужване са в основата на бизнес модела на Офсет Груп. Осмелете се да бъдете различни с нашите иновативни услуги и решения и да направите Вашия печатен проект специален!

[Виж сертификатите на Офсет ЕООД]

Фирма Белпак ЕООД е основана през 2005-а година с основен предмет на дейност производство на транспортни опаковки от велпапе.
Производственото оборудване включва няколко високоскоростни автоматизирани линии за производство на слотерни и щанцови опаковки с възможности за трицветен печат, сгъване и залепване на изделията. Готовата продукция се палетизира и фолира машинно, което осигурява лесното товарене и разтоварване и предпазва опаковките от замърсяване и нараняване по време на транспорта и складирането.
Водени от стремежа да задоволяваме всички изисквания на нашите клиенти ние предлагаме висококачествена продукция и постоянно разширяваме листата на предлаганите артикули.
Въведената във фирмата система за управление на качеството е сертифицирана по ISO 9001:2008

[Виж сертификатите на Белпак ЕООД]

Полиграфическа група Демакс е основана през 1992 г.
Демакс е член на Съюза на полиграфическата индустрия в България и на Международната асоциация на производителите на холограми (IHMA). Демакс АД е носител на златен медал и диплом от 60-я Международен технически панаир, Пловдив, 2004, за холограми и оптически елементи за защита срещу фалшификация.
ПОРТФОЛИО
Офсетов печат: листов, ролен, хийтсет
Производство на холографски продукти
Секюрити печат
Флексо печат
Дигитален печат
Производство и персонализация на пластмасови карти
Сито печат
Топъл печат
Релефен печат
Завършен производствен процес и управление на проекти - от концепцията до доставката.
ISO 9001:2008

[Виж сертификатите на Демакс]