Съгласен съм
(1)
Ok
 

Мнението на специалистите за BEVARED Beauty by Vania Chervenkova


д-р Валерия Дингилева - дерматолог от New Look-Aesthetic Clinic

При оксидативния стрес се уврежда липидния пласт на роговия слой, нарушава се защитата и се губи влагата на кожата. Настъпва дехидратация, сухота и образуване на бръчки. Колагена се уврежда и фрагментира, а еластина изтънява. Загубата на влага и спирането на стареенето не могат да минат без допълнително насищане с влага и подобряване на системата за съхранението й в кожата. Хранителната добавка Bevared Beauty By Vania Chervenkova е създадена точно за да подпомогне организма.
Хиалуроновата киселина има уникалната способност да се свързва с хиляди молекули вода, да предотвратява разрушаването на колагена и да ускорява регенерацията на тъканите. Рибния колаген лесно се усвоява от организма, повишава еластичността на кожата и хидратацията, намалява дълбочината на бръчките, укрепва косата и ноктите. И третата най-важна съставка в добавката – алфа липоевата киселина. Тя е един от най-мощните фактори срещу стареенето, универсален антиоксидант. Алфа липоевата киселина блокира производството на ензими, които увреждат колагеновите влакна, предотвратява гликолизирането, спомага за производството на ензими, които разграждат увредения от оксидативния стрес колаген. Подпомага оптимално производството на енергия в клетките и способства ексфолицията. В природата алфа липоевата киселина е в нищожни количества и трябва да се приема като добавка. Кожата става здрава, с младежки блясък, порите се свиват и белеците се заличават.
Уникалното на продукта Биваред Бюти е именно синергичното съчетание на трите съставки.

Теодора Ценкова - козметик от салон за красота Sin Style Studio

От опита си като козметик, мога открито да заявя, че хранителната добавка Bevared Beauty By Vania Chervenkova е създадена в отговор на неспирната борба на дамите с повяхването на кожата.
След 25-тата година кожата при човек спира да произвежда необходимите количества влага и поради този факт, тя започва да губи еластичността си и да старее. Хиалуроновата киселина в Bevared Beauty, действа вътрешно на клетъчно ниво и благоприятства задържането на влагата. Също така тя увеличава производството на колаген, който отговаря за еластичността на кожата ни. Жизнеността на косата и здравите нокти също зависят от наличието на хиалуронова киселина. Рибният колаген е най-добре усвояемия от всички видове колаген на пазара. Той е основен компонент на дермата на кожата. От своя страна алфа липоевата киселина е най-мощният антиоксидант. Той съдейства за обновяването на клетките и предпазва от вредните влияния на околната среда и стареенето. Препоръчвам употребата на хранителната добавка Биваред Бюти на Ваня Червенкова, тъй като тя съчетава и трите най-важни съставки за да поддържаме кожата, косата и ноктите си здрави и красиви.