Съгласен съм
(1)
Ok
 

Мнението на специалистите за BEVARED Diet by Vania Chervenkova


д-р Надер Ал Халил – Лекар Уролог

1. Какво е Вашето мнение за иновативната хранителна добавка Bevared Diet? - Хранителната добавка Bevared Diet By Vania Chervenkova е предназначена да достави на организма ценни хранителни вещества , витамини и минерали. Считам, че тази хранителна добавка с нейния състав има правилната формула, която може да подсили Вашия организъм и да подпомогне поддържането на Вашето здраве.
2. Какво е Вашето мнение относно нейните съставки?
- Ценният и разнообразен състав на тази добавка помага на много органи и системи в организма, както и на имунната система. Хранителната добавка ,,BEVARED DIET,, може да подсили организма Ви, да облекчи някои здравословни проблеми и да улесни отслабването при хора с наднормено тегло. Препоръчва се при нездравословен начин на живот и при строга и нискокалорична диета.
3. Как действат тези съставки на пикочно-половата система на човешкия организъм?
- Бялата бреза действа пикочогоно, диоретично, общоукрепващо. Тя помага за по лесното изхвърляне на песъчинки и кристали. Притежава бърз ефект при разбиване на камъни в бъбреците. Отварите от бяла бреза се прилагат при възпаление на бъбреците и пикочния мехур /цисти/. Употребата на бергамот може да излекува инфекция на пикочните пътища. Той е с мощен антисептичен и противовъзпалителен ефект. Понижава телесната температура, особено когато е придружена с инфекция на пикочните пътища. Нормализира Ph на урината и стимулира функцията на бъбреците.
4. Каква е ползата от това, че в хранителната добавка няма ГМО, консерванти и подсладители и е изцяло на билкова основа?
- Генно модифицираните храни не само са вредни за организма , но и опасни за живота на хората. Последните изследвания на учени потвърждават голямата опастност от ГМО продукти, които водят до понижаване на имунитета, силна патология на вътрешните органи, алергични реакции, онкологични заболявания, увеличаване броя на болните от диабет и затлъстяване.

Тошко Савов – Life coach- магнетичната му личност и заразителния ентусиазъм го правят един от най-автентичните и търсени трейнъри в Германия.

Щастлив съм, че има производител, който е създал хранителна добавка изцяло на натурална основа. Индустриалците крият многото пълнители, които слагат в продуктите си. Например всички комбинирани витамини са извлечени изцяло по химичен път и не само, че не действат, а противодействат на здравословния начин на живот. Наистина съм щастлив, че вече има такъв продукт благодарение на Ваня Червенкова.
Проблема на обществото е, че очаква една хранителна добавка да бъде под формата на вълшебно хапче. Промените в човек винаги започват от вътре навън и Bevared Diet е само началото. Съзнанието ни е дадено от Господ, а тялото ни е оформено за съжаление от ресторантите за бързо хранене. Диалога с тялото е най-важен. По статичстика, около 90% от хоране не се харесват като се погледнат в огледалото. Това е първото и основно, което трябва да променим.
Това, че в Bevared Diet няма ГМО, консерванти и подсладители е изключително иновативно. Пластмасата, в която масово се пакетират и бутилират храни залъгват хормоните в организма на мъжа и се получава обратен ефект – лъжлива гърди, паласки и др. Подсладителите също залъгват организма и го карат да иска все повече захар. Хранителната добавка Bevared Diet е необходина за да балансира „лошата“ храна, която консумираме ежедневно. Тя действа от вътре навън и затова смело мога да кажа, че: когато гледаш навън – заспиваш, а когато гледаш навътре ще се събудиш.
Препоръчвам пиенето на много вода, тъй като това засилва кръвообръщението и чисти организма.Д-р Венцислава Пенчева, д.м. Специалист Вътрешни болести и пулмология

Bevared Diet By Vania Chervenkova е иновативна хранителка добавка, която е изградена изцяло на билкова основа, без ГМО, консерванти и подсладители. Това ми дава възможност спокойно да я препоръчвам на хора с наднормено тегло, които се стремят към бързо, дълготрайно и безопасно отслабване.

Кера Русева - главен специалист по стандартизация на лекарства и хранителни добавки

Благодарение на вложените в BEVARED Diet стандартизирани съставки, тази хранителна добавка e мощно средство в борбата срещу затлъстяването! Всички тези съставки действат в пълен синхрон по между си с цел максимално ускоряване на метаболизма. Допринасят за потискане на апетита и разграждане на мазнините. Тези натурални съставки действат бързо, дълготрайно и здравословно и водят до понижаване на телесното тегло. Като специалист препоръчвам прием на BEVARED Diet при проблеми с наднорменото тегло.

Диляна Костова, дългогодишен международно сертифициран инструктор по Пилатес

Това, което ме впечатли първо като жена е, че съставките са изцяло натурални и по никакъв начин не влияят негативно върху хормоналния баланс в тялото и на второ място като инструктор и постоянно трениращ човек, може да се комбинира и с други витамини и хранителни добавки без това да навреди на общото им освояване.
Направи ми впечатление, че комбинацията е наистина „ударна”. Това, което ми хареса е, че за разлика от всички други отслабващи добавки в Bevared съставките са събрани в уникална симбиоза с цел да се даде всичко необходимо на тялото, като витамини, антиоксиданти, противовъзпалителни и антиракови суплементи.
Освен детоксикиращ ефект , който е следствие от антиоксидантите в куркумата има и една активна съставка куркумин, която се намира и в джинджифила. Тя има мощен противовъзпалителен и раково образуващ ефект. Приема на куркума съдейства за балансирането на храносмилането и усвояването на хранителните компоненти. Според изследвания провеждани от независимата канадска лаборатория Examine.com
Трябва да сме наясно, че каквото и хапче да пием е много важна цялостната отдаденост. На първо място правилен хранителен режим, подходящи хранителни добавки и разбира се физическа активност. Един седмичен план трябва да включва кардио тренировка, тренировка с тежести и разбира се работа със собствена тегло, а именно Пилатес, който ще ви помогне да изваяте дълги и гъвкави мускули.
Разбира се, за съжаление храната ни не е достатъчно богата на полезни съставки. Много често, за да си набавим необходимите за деня витамини и минерали се налага да приемаме огромно количество храна, което води до прием на много калорий и от там трупане на килограми. Поради тази причина извличането на съставките и приемането им в таблетки е перфектен начин да си набавим всичко необходимо за деня.

Мартин Димитров, персонален треньор, водещ на Muscle Damage

1. Какво е Вашето мнение за иновативната хранителна добавка Bevared Diet?
- Това, с което Bevared ми направи впечатление, беше че е изцяло натурален продукт, комбиниращ единствено билки с различен ефект. Високата им концентрация в добавката определено ще окаже влияние върху хората, които я консумират. Определено смятам, че Ваня е създала интересен продукт.
2. Какво е Вашето мнение относно нейните съставки?
- Както казах, това са билки. Интересното при тях, е че действат с натрупване, което предполага и по-продължителен прием. Няколко от билките, включени в BEVARED имат силно изразена антиоксидантна функция – явяват се превенция пред развитието на рак. Изключително важно е да се знае от хората, че колкото и да е качествена и добре комбинирана една хранителна добавка, за да се види реално ефект и човек да започне да сваля килограми е нужно да се съобразява и с това какво и колко яде.
3. Как действа Ацетил L карнитин на човешкия организъм?
- Ацетил Л-Карнитин подпомага процеса на бързо и ефективно транспортиране и изгаряне на подкожни мазнини. Много подходящ е при хранителни режими с намален прием на въглехидрати за по-добро използване на мазнините като енергия.Това му предназначение е благодарение на основната функция на Ацетил Л-карнитин, като преносител на дълговерижните мастни киселини в митохондриите. Там те служат като "гориво" за енергия, нужна на организма. Също така влиае добре на нервната система.
4. Каква е ползата от това, че в хранителната добавка няма ГМО, консерванти и подсладители и е изцяло на билкова основа?
a. Приемът на консерванти, оказва влияние върху липидния профил и нивата на холестерола. Влошава инсулиновата чувствителност.
b. Подсладителите, особено аспартама имат изключително неблагоприятно влияние върху телата ни. Водят до затлъстяване, диабет и туморни образувания.
5. Каква двигателна активност препоръчвате при прием на хранителна добавка за редуциране на наднорменото тегло?
- Това е строго индивидуално за всеки човек. За начинаещ, който сега прави първите стъпки в залата, определено 3 пъти седмично.
6. Препоръчвате ли прием на хранителната добавка за постигане по-бърз и дълготраен резултат при борбата с наднормено тегло?
- Определено смятам, че хората ще видят ефект. Най-малкото, екстрактът от кора на бреза е изключително силен диуретик, което ще повлияе върху това, тялото да изхвърли част от задържаната вода и задължително трениращият ще дръпне с два – три килограма още в самия старт.

Ивелина Атанасова, медицинска сестра

Благодарение диетата на Ваня Червенкова успях да отслабна с 30 килограма. С нетърпение очаквах на пазара да излезе и хранителната добавка Bevared Diet By Vania Chervenkova, която да ми помогне да продължа борбата с наднорменото тегло. Виждайки състава на тази хранителна добавка съм убедена, че тя ще действа безотказно, както и това, че няма да има странични или йо-йо ефекти.