Съгласен съм
(1)
Ok
 

Условия за доставка


small tablet bevaredДоставката на Bevared Diet By Vania Chervenkova & BEVARED Beauty By Vania Chervenkova е напълно БЕЗПЛАТНА за всички поръчки на територията на Република България.
Безплатната доставка НЕ се променя, независимо от броя на продуктите в нея.

small tablet bevaredПродуктите на BEVARED могат да бъдат доставени и в чужбина като цената и срокът на доставката зависят от адреса на клиента.
Доставката се извършва на предварително посочен от клиента точен адрес - на дом, работно място и др.
Посочен неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон за доставка и контакт с потребителя, прави поръчката невалидна и не обвързва „Алианс Фарма Груп“ EООД със задължението за изпълнение на доставката.
small tablet bevaredВ случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „Алианс Фарма Груп“ EООД чрез www.bevared.com се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
small tablet bevaredКлиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Условията за доставка на продукти при поръчка онлайн са както следва:

small tablet bevaredСрок на доставката
ВАЖНО! Всички поръчки, направени в работен ден от 09:00 до 15:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Проръчките, направени след 15:00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Направените в събота или неделя поръчки, се обработват в понеделник. Тъй като поръчките се доставят по адреси в стандартното работно време, моля при нужда осигурете човек, който да приеме поръчката от Ваше име, или обмислете да впишете като адрес за доставка адреса на службата си.
small tablet bevaredПоръчаните продукти се доставят с куриер на фирма „Рапидо“ на посочения от Вас адрес (само в границите на Република България), в рамките от 24 часа до 4 работни дни, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни или други възникнали форсмажорни условия.
„Алианс Фарма Груп“ EООД си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни, без да информира предварително Потребителите и да удължава сроковете с повече от 7 (седем) дни с предварителното съгласие от страна на Потребителя, заявил доставката.
Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.
„Алианс Фарма Груп“ EООД не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

small tablet bevaredПри получаване на Вашата пратка
При получаване на пратката, моля в присъствието на куриера проверете внимателно дали има видими признаци на нараняване или отваряне на опаковката! В случай на повредена при транспорта пратка се съставя констативен протокол в два еднообразни екземпляра, който се подписва от Вас и от куриера.

small tablet bevared„Алианс Фарма Груп“ EООД не носи отговорност за щети, причинени по време на транспорта, но е готова да съдейства на своите клиенти при необходимост.

small tablet bevaredЦена за доставка извън територията на Република България при банков превод чрез "EMS" (Express Mail Service) Bulpost.
Европейски държави
до 2 опаковки - Цена на продукта + 4 Евро доставка
до 5 опаковки - Цена на продукта + 5 Евро доставка
Всички държави на територията на континент Европа
Извъневропейски държави
до 2 опаковки - Цена на продукта + 5 Евро доставка
до 5 опаковки - Цена на продукта + 7 Евро доставка
Всички държави извън територията на континент Европа

За страни съседни на Република България
до 2 опаковки - Цена на продукта + 4 Евро доставка
до 5 опаковки - Цена на продукта + 5 Евро доставка
Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония

[Виж пълен списък на държавите, до които се осъществява доставка]


small tablet bevaredУсловия за доставка извън територията на Република България при банков превод:
- Доставката се извършва чрез препоръчана пратка с предимство от "EMS" (Express Mail Service) Bulpost
- Срок на доставка – 7 до 10 работни дни

[Виж Общите условия за доставка на Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД]
[Виж Общите условия на ИМС/Булпост на ”БЪЛГАРСКИ ПОЩИ” ЕАД]