Съгласен съм
(1)
Ok
 
logo

Новини

1.jpgСкъпи приятели, от днес 15 Ноември 2016 год. започна конкурса „Отслабни с Ваня Червенкова“! Избраните за участие в конкурса са:
Божидара Георгиева, 24 год. от гр. Пловдив;
Даниела Тошкова, 35 год. от гр. Радомир;
Минка Ангелова, 18 год. от гр. София;
Надя Петрова, 26 год от гр. Враца;
Стела Тодорова, 39 год. от гр. София;
Татяна Желева, 30 год. от гр. Гълъбово.
Г-жа Ваня Червенкова се запозна с нашите участнички и лично даде старт на промяната в живота им! Всяка една сподели своя проблем при борбата с килограмите. Срещата в офиса на г-жа Червенкова протече както със смях и веселба, така и с нахъсване и съвети относно спазването на хранителен режим – диетата на Ваня Червенкова и прием на хранителната добавка Bevared Diet By Vania Chervenkova. Всяка една от тях получи безвъзмездно по две опаковки от царицата на добавките! Постигнатите резултати ще бъдат лично следени от г-жа Червенкова! На всяка една от участничките бе направено досие с начални килограми и обиколки в сантиметри. Тя ще се срещне с тях отново след 24 дни за да сравнят резултатите. На срещата присъства и Цветелина Керезова от гр. Ихтиман, която от по-малко от година спазва хранителния режим на Ваня Червенкова и от 1 месец приема и хранителната добавка Bevared Diet By Vania Chervenkova. Тя е постигнала забележителни резултати и даде изключително ценни съвети на всички участнички!
„Целта на този конкурс е да помогна на повече хора да постигнат желаните резултати при борбата с наднорменото тегло и да им покажа, че няма невъзможни неща!“ – това каза г-жа Ваня Червенкова в заключение на всички участнички, като взаимно си пожелаха успех!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Списък с новини