Съгласен съм
(1)
Ok
 
logo

Новини

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която отслабна с диета, която разработи сама за себе си вече е създала нов продукт BEVARED – хранителна добавка, която спомага за редуцирането на теглото. Създадена от осем съставки, които действат в пълен синхрон, ускоряват метаболизма, потискат апетита и цялостно разграждат мазнините за бързо, дълготрайно и здравословно понижаване на телесното тегло. Предлагаме ви част от интервюто, което Ваня даде за списаниe Lоve Style.
Ваня, защото ти отново си под пара. Какво се случва около теб?
В последните месеци живея изключително динамично и не мога да си позволя никаква почивка. Причината е, че създадохме нов продукт BEVARED – хранителна добавка, която спомага за редуцирането на теглото.
Да де, ама то вече има много такива добавки. С какво вашата е по-различна?
Нашата добавка е уникална сама по себе си. Създадена е от осем съставки. Всички те действат в пълен синхрон, ускоряват метаболизма, потискат апетита и цялостно разграждат мазнините за бързо, дълготрайно и здравословно понижаване на телесното тегло.
Защо се казва BEVARED?
Много хора, разбрали за моята диета, ми пишеха във фейсбук и на електронната поща, че искат да отслабнат като мен. Затова с екипа, с който работихме по добавката, решихме такова да бъде и наименованието й. BE в превод от английски означава „бъди”. VA са първите букви от името ми Ваня и RED в превод от английски значи „червен”. Така се получи BEVARED или „Да бъдеш като Ваня Червенкова”!
Ти направи уникална фотосесия заради новия продукт. Как се справи като модел?
Сега разбирам колко им е трудно на манекенките! (Смее се.) За 18 часа заснехме 27 визии! Благодарна съм на фотографа Костадин Кръстев-Коко, който дори ми каза, че професионални модели не биха издържали на това натоварване. Имаше и доста забавни моменти. Например на някои от снимките аз съм яхнала метлата, пардон брезата. И това не е случайно. Брезата е един от компонентите на нашата хранителна добавка и тя спомага за изчистването на водата от организма.
Ти ли си първата, която изпробва добавката?
Ще ви издам, че сега ще започна моята диета и с новата хранителна добавка. Решили сме да направим експеримент с още петима мъже и пет жени. Ще поканим доброволци, наши почитатели от фейсбук. Те заедно с мен ще стартират диетатата плюс добавката. Ще се снимаме преди и след периода на отслабването и ви гарантирам, че резултатите ще бъдат зашеметяващи.
Четете разтърсващата изповед на Ваня Червенкова, която казва, че иска да прегърна убийците си. За предателствата и приятелството. За съдебните дела срещу Албена Вулева, за ВИП Брадър. Цялото вълнуващо интервю само в новия брой на списание Love Style.
Източник: www.hotarena.net


Списък с новини