Съгласен съм
(1)
Ok
 
logo

Новини

bevared diet hristo резултати Христо Христо Василев реши да сподели своите резултати.

*Всеки един от показаните резултати от действието на хранителната добавка Bevared Diet, е примерен и се отнася към конкретния клиент.
"Здравейте!
Много благодаря за вниманието и то толкова бързо!
Започнах приема на BEVARED в края месец Април, причината поради която се доверих и започнах да ги пия беше Ина Миразчийска, тъй като я познавам лично и видях резултатите при нея. Признавам си, че в началото бях скептично настроен, но първите резултати дойдоха още с първата опаковка. Реших да направя курс от три месеца и изпих три опаковки, резултатите след тях бяха около 10 кг. надолу. Реших да направя почивка от един месец, в този период исках да проверя дали ще има йо-йо ефект и дали ще задържа свалените килограми, като в този момент не съм спазвал хранителен режим. Нямаше връщане на килограми, успях да ги задържа успешно. В края на август започнах четвърта опаковка, в момента съм на половината и само за този кратък период резултата е още 3 кг. надолу. Така стават общо 13 кг до момента.
Преди да започна хранителната добавка тежах 90 кг. , в момента съм 77 кг. Впечатлен съм от резултатите и също така мога да кажа, че се чувствам изключително добре.
Докато приемам BEVARED се ограничавам от вредни храни като сладко, газирано и мазно, но не мога да кажа, че спазвам строг хранителен режим."


Списък с новини