Съгласен съм
(1)
Ok
 
logo

Новини

miss baba

По традиция на Бабинден, на 21.01.2017 г. се избра най-красивата баба на България – „Мисис Баба“ 2017. Тази година побдителката е Лариса Иванова от Бургас на 49 годишна възраст, по професия брокер, има три деца и една внучка, а титлата Grandma Universe 2017 грабна Агнес Якосалем – от Филипини, на 52 години, майка на двама сина и една дъщеря, с внучка на 7 години, бакалавър по наука и медицински технологии. A титлата „Classic Universe” 2017 отиде при Сюзан Паган – от САЩ, на 54 години, има двама сина. Домакин на конкурса беше комплекс „Монтесито“.

Целта на този конкурс е да даде пример за съвременна баба – красива, поддържана, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба, със самочувствие и лично пространство. Миналогодишната победителка „Мисис Баба“ 2016 – Грета Кралева предаде своята корона на „Мисис Баба“ 2017. Участие в надпреварата Grandma Universe 2017 взеха 15 държави.

Организатор на събитията „Мисис Баба“ и “Grandma Universe” е сдружение „Famous” и „Mrs. Universe LTD” в лицето на продуцента Меги Савова.

Всички участнички получиха подаръци - хранителната добавка за перфектна фигура BEVARED Diet by Vania Chervenkova.

2 3 4 4 5
Снимки: Хайлайф


Списък с новини