Съгласен съм
(1)
Ok
 
logo

Новини

miss areej by vania chervenkova areej parfume Брандът BEVARED представи своите хранителни добавки по време на петата Международна Козметична конференция, провела се от 08 до 11.06.2017 год. в х-л Самоков, КК Боровец, организирана за пореден път от Lidera Group и г-жа Цветелина Маймарова. Иновативните хранителни добавки Bevared Diet и Bevared Beauty, както и лимитираният парфюм AREEJ By Vania Chervenkova, предизвикаха огромен интерес сред всички участници и изложители!
Гости лектори от цял свят представиха пред всички участници на живо мастер демонстрации и световни топ тенденции в козметиката за подмладяване на кожата. Собственици и служители на елитни козметични и СПА центрове от цяла България, имаха удоволствието да се запознаят и с нашите продукти от първо лице, а именно от Г-жа Ваня Червенкова. Тя бе лектор в Международната козметична конференция и представи не само действието на хранителните добавки, но и нейните лични методи за поддържане на фигурата си, както и тайната й за млада и красива кожа и коса. Ваня Червенкова бе удостоена с Грамота за принос в развитието на козметичния бранш.
По време на конференцията бяха обявени и номинациите за СПА, Бюти и Дерматологични центрове за Бюти Оскар 2017. Брандът BEVARED в лицето на Ваня Червенкова, бе номиниран в категория „хранителна добавка“ на годината. Церемонията и награждаването ще бъдат на гала-вечерята на Бизнес дама на годината, която ще се проведе през м. Декември 2017.
За пореден път ние доказахме, че брандът BEVARED е един подходящ топ продукт за всички козметични и спа центрове!
86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg 86.jpg


Списък с новини